| Protein Oranı (%) |
12 - 14 |
| Bin Dane Ağırlığı |
27gr - 30gr |
| Hektolitre Ağırlığı |
71 - 72kg |
| Verim Potansiyeli |
250 - 400kg |
| Tescil Tarihi |
2002 |
| Çeşit Sahibi Kuruluş |
Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal araştırma Enstitüsü |
| Başak Özelliği |
Beyaz, Kılçıklı |
| Bitki Boyu (cm) |
100 -120 |
| Kurağa Dayanıklılık |
Dayanıklı |
| Soğuğa Dayanıklılık |
Orta Hassas |
| Yatmaya Dayanıklılık |
Dayanıklı |
| Dane Verimi (KG) |
250 - 400 |
| Kullanım Alanı |
Yemlik, Paçal Un Yapımı, Silajlık |
| Tavsiye Bölgeleri |
Orta Anadolu Geçit Bölgelerinde tavsiye edilmektedir. |
Detay: Rastığa Dayanıklı, Sarı, kara ve kahverengi pasa dayanıklı, Sürmeye Dayanıklı, Kök ve kök boğazı hastalıklarına dayanıklı