| Protein Oranı (%) | 12 - 14 | 
		
			| Bin Dane Ağırlığı | 27gr - 30gr | 
		
			| Hektolitre Ağırlığı | 71 - 72kg | 
		
			| Verim Potansiyeli | 250 - 400kg | 
	
 
                                             
                                                                                    
                                                
	
		
			| Tescil Tarihi | 2002 | 
		
			| Çeşit Sahibi Kuruluş | Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal araştırma Enstitüsü | 
		
			| Başak Özelliği | Beyaz, Kılçıklı | 
		
			| Bitki Boyu (cm) | 100 -120 | 
		
			| Kurağa Dayanıklılık | Dayanıklı | 
		
			| Soğuğa Dayanıklılık | Orta Hassas | 
		
			| Yatmaya Dayanıklılık | Dayanıklı | 
		
			| Dane Verimi (KG) | 250 - 400 | 
		
			| Kullanım Alanı | Yemlik, Paçal Un Yapımı, Silajlık | 
		
			| Tavsiye Bölgeleri | Orta Anadolu Geçit Bölgelerinde tavsiye edilmektedir. | 
	
                                             
                                                                                    
                                                Detay: Rastığa Dayanıklı, Sarı, kara ve kahverengi pasa dayanıklı, Sürmeye Dayanıklı, Kök ve kök boğazı hastalıklarına dayanıklı